Channeling

Vaccineren of niet?

Vraag: “De hele wereld om mij heen zit te wachten op het Coronavaccin en voor mij voelt het niet goed. Waarom heb ik er zo’n aversie tegen? Ik kan niet eens uitleggen waarom die aversie er is.”

We willen voorop stellen dat iedereen in dit proces zijn eigen keuze maakt: de keuze die bij hem of haar past en die ook passend is binnen zijn of haar ontwikkeling. We kunnen onmogelijk schetsen hoe die ontwikkeling er uitziet per individu en per collectief, want jullie hebben daarvoor op dit moment onvoldoende overzicht.

We willen jullie wel op het hart drukken trouw te zijn aan wat je voelt. “Is dit voor mij?” kun je je afvragen. “Is dit kloppend voor mij, is dit voor mij bedoeld, zou mij dit helpen, zou dit mijn systeem aanscherpen, verbeteren?”

Mensen die zijn afgestemd op de Liefde die zich op dit moment op Aarde manifesteert, zijn sowieso gevoeliger afgestemd op energie. Het fysieke systeem is bijgevolg ook gevoeliger afgestemd. Jullie tappen uit hogere frequenties, uit een breder veld, omdat jullie daarop zijn afgestemd. Feitelijk kun je zeggen (en we kunnen dit niet sluitend aan jullie uitleggen) dat jullie een hogere lichtfrequentie kunnen ontvangen binnen jullie fysieke systeem.

Vaccinaties worden daarmee enerzijds overbodig en zijn anderzijds schadelijk omdat ze van een andere frequentie zijn. In jullie systeem zou een vaccin feitelijk doodslaan. Jullie zijn afgestemd op een hogere frequentie en ontvangen daarmee ook een helende energie die past bij jullie ontwikkelingsweg.

Dit geldt niet voor iedereen. Zeker, die energie is beschikbaar voor iedereen, maar omdat niet iedereen zich daarvan bewust is, maakt niet iedereen daar gebruik van. Een groot deel van de mensheid heeft zich zelfs afgekeerd van die mogelijkheid, eenvoudig vanuit onwetendheid.

Is een vaccinatie voor jullie nodig? Nee. Zou het schadelijk kunnen zijn? In sommige gevallen is het inderdaad belastend. Volg daarin dus altijd jouw eigen hoogste waarheid, de waarheid die jij voelt in jouw hart, en stel je daarover niet te veel vragen. Vertrouw daarop. Binnen jullie ontwikkelingsweg hebben jullie sowieso te leren dat je mag vertrouwen op dat wat je van binnen voelt en kun je dat steeds vaker tot expressie brengen, binnen jouw eigen invloedssfeer, aan de mensen om jou heen.

Je kunt open zijn over waar je daarmee bent, zonder dat je een ander probeert te overtuigen van jouw ‘gelijk’, want dit gelijk is zo individueel. Jullie leven hier op Aarde met mensen in zo veel verschillende ontwikkelingsstadia, dat je bijna kunt zeggen dat er geen objectieve waarheid bestaat voor iedereen.

In alles liggen lessen. Zo ligt er een les in het negeren van je eigen innerlijke leidraad en het doen van wat de meute doet. Wanneer je daarvan vervolgens schade ondervindt, kan dat een mooie bewustwordingsweg zijn. En het is fijn wanneer dergelijke lessen te voorkomen zijn.

Wees hoe dan ook trouw aan wat je van binnen voelt, dring een ander niets op, maar wees – als je voelt dat je dat wilt en kunt – helder over je eigen keuze en ga daarover niet te veel in discussie. Houd het gewoon bij jezelf en gun een ander zijn eigen keuze.

In Liefde,
Het Veld van Liefde

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.