Channeling

Onze ervaringsweg is geen toevallige samenloop van omstandigheden, maar een zorgvuldig ontworpen persoonlijk pad dat ons op unieke wijze tot bewustwording brengt. Uiteindelijk keren we allemaal terug naar huis: naar het besef dat wij Liefde zijn en dat niets daaraan ook maar iets kan veranderen.

Toch kun je je flink verloren voelen op dat persoonlijke pad. Zeker wanneer je het grotere perspectief niet hebt. Wanneer je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt of een pijnlijke ervaring hebt waarbij je een ruimer perspectief kunt gebruiken, kun je hulp vragen vanuit het Veld van Liefde. De geestelijke wezens die dit veld vertegenwoordigen zijn ons ontzettend toegewijd en reiken ons altijd de hand.

Je stuurt me dan per mail de vragen waarmee je worstelt (3 of maximaal 4). Vervolgens ontvang je van mij een schriftelijke channeling en maken we een afspraak om deze te bespreken. Je krijgt daarbij een veel ruimer inzicht in de thema’s die in jouw leven spelen en vaak worden er ook in praktische zin dingen aangereikt, waarmee je verder kunt op een andere manier.

Kijk eens bij Ervaringen om te lezen hoe andere mensen deze channelings hebben ervaren.