Consult + contact

Bij het ondersteunen en begeleiden van mensen werk ik samen met het Veld van Liefde. Een persoonlijke channeling vanuit dit veld geeft jou inzicht in jouw specifieke zielsproces (en vaak ook in het intense transformatieproces dat zich in deze tijd aan ons allemaal voltrekt).

In persoonlijke sessies kunnen we deze channelings bespreken en uitwerken en kan ik je – als je dat wilt – helpen bij het onder ogen zien, begrijpen, doorvoelen (en daarmee geleidelijk loslaten) van oude blokkades. Wanneer je oude pijn eenmaal doorziet en doorvoelt, wordt alles lichter en makkelijker. Mijn therapeutische achtergrond komt daarbij goed van pas.

Uitgangspunten:
• jouw ervaringen zijn niet toevallig of arbitrair. Ze maken deel uit van een specifiek ervaringsproces dat bedoeld is om tot bewustwording te komen van jouw werkelijke aard. Angst is een alarmklok die je laat weten dat je niet meer (bewust) in contact staat met je werkelijke bron. Je kunt er elk moment voor kiezen terug te keren naar Liefde
• je lichaam kan overbelast zijn met oude blokkades: emoties die destijds niet verwerkt zijn en door het lichaam worden vastgehouden totdat ze door jou onder ogen worden gezien. Deze blokkades verminderen jouw beschikbare hoeveelheid energie en de doorstroom daarvan. Je zou kunnen zeggen dat oude pijn jouw frequentie laag houdt
• je bent een vrij wezen. Je wordt met liefde, respect en begrip benaderd
• jouw toekomst is afhankelijk van beslissingen die jij zelf neemt. Deze wordt niet voorspeld (en is ook niet te voorspellen!)