Geen lichtcirkels dit jaar

Ik heb besloten te stoppen met de Lichtcirkels.  Afgelopen maanden begon er iets te verschuiven in mijn innerlijk. 

Bij vragen van mezelf of anderen had ik soms het gevoel: we moeten ook niet álles aan het Veld willen vragen. We kunnen ook losser leven, meer voor de vuist weg. Want zelfs wanneer we de ‘verkeerde beslissing’ zouden nemen is dat constructief. We leren uitsluitend door ervaring. En alle wegen leiden uiteindelijk naar huis. 

Inmiddels kan ik dat gevoel beter plaatsen: het is een balancerende beweging. Tot nu toe was ik voornamelijk gericht op de koesterende energie ‘van boven’ (het licht). Nu kom ik heel expliciet toe aan ‘de energie van beneden’ (de aarde). 

Vanuit het Veld hoorde ik: 

“Al die geestelijke concepten hebben je ergens ‘topzwaar’ gemaakt. Nu ontstaat de behoefte om je niet meer uitsluitend met die geestelijke wereld bezig te houden, maar vanuit je eigen kern mee te werken in de wereld. Om je wat los te koppelen van het ‘moederschip’ (de geestelijke wereld die ons ondersteunt) en hier op aarde te manifesteren op basis van logica, weldenkendheid en je eigen vermogens. Als gevolg daarvan wens je andere mensen eigenlijk hetzelfde toe: om gewoon maar dit leven te leven: zo voor de vuist weg bijna, maar met gebruikmaking van alles wat je vergaard hebt.”

Dit is een puur persoonlijk proces. We bewegen altijd richting balans en bewustwording en het Leven laat ons voelen wanneer het tijd is om te schakelen. Voor mij is het nu tijd om heel praktisch, met gebruik van mijn eigen kwaliteiten en op basis van gelijkwaardige uitwisseling, vorm te geven aan mijn leven op Aarde. En hoe dat eruitziet: ik weet het nog niet. 

Ik blijf werken met het Veld. Maar uitsluitend in antwoord op persoonlijke vragen. De vorm hiervoor is het persoonlijk consult. En jullie zijn daarvoor altijd welkom.