~ Lichtcirkel in Warder

Wanneer: vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur (tweewekelijks)

Waar: Warder, Noord-Holland

Bijdrage: EUR 15

We leven in een bijzondere tijd waarin veel verschuift. Het is niet verwonderlijk dat we het spoor soms bijster zijn of gefrustreerd raken over onze weg. De lichtcirkel is bedoeld voor iedereen die rust, vrede en liefde in zijn of haar bestaan wil voelen, in welke omstandigheden hij of zij zich ook bevindt. Vrede is niet afhankelijk van de omstandigheden. Vrede is wat je bent. Je kunt er steeds weer naar terugkeren en tijdens de lichtcirkel herinneren we elkaar daaraan.

We beginnen elke sessie met een meditatie, waarna ik een channeling ontvang voor de hele groep. Daarna is er tijd voor een persoonlijke channeling voor iedereen die met een vraag rondloopt. We merken dat de hele groep baat heeft bij het antwoord op die zogenaamd ‘persoonlijke’ vragen en dat deelnemers aan de groep vaak dezelfde thema’s delen.

Je bent van harte welkom. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Data in 2022
  • 30 september
  • 14 oktober
  • 28 oktober
  • 11 november
  • 25 november
  • 9 december
  • 23 december
Ervaringen van deelnemers

“De vrijdagochtenden bij Geertje zijn als een warm bad. Een uitnodiging om even te verstillen en tot jezelf te komen. Troostend, helend, verhelderend en verfrissend. Om ontspannen en bubbelend van energie weer thuis te komen.” ~ Dorien

De Lichtcirkel, waarvan ik inmiddels twee jaar deel uitmaak, geeft me elke keer een grote “boost”.  Zingeving vanuit het Ziele-aspect is een grote behoefte in mij die hierdoor gevoed wordt. Ik kan alle levensvragen stellen, krijg altijd een werkbaar antwoord en ik leer ook veel van wat anderen vragen. Heel fijn. Dankjewel, Geertje, dat je dit allemaal faciliteert.” ~ Karin

Leven vanuit je hart, leven vanuit je volle ‘bewust’-‘zijn’, bezield leven, wie wil dit nou niet….. Toch is het bewandelen van dit pad niet altijd even makkelijk, het is echt een leerproces. De ochtenden bij Geertje helpen mij om hier mijn weg in te vinden. Ik kom er altijd blij, gesterkt en vooral innerlijk verrijkt vandaan. De channelings van Geertje zijn altijd liefdevol, heel verhelderend en geven zoveel inzicht. En ook zo waardevol omdat het zo praktisch en echt behulpzaam is in je dagelijkse leven. Ik voel me dankbaar dat ik deel mag uit maken van deze groep.” ~ Liefs, Gina.