Channeling

Ruimte maken voor kinderen

In de media worden belangrijke kwesties heel eenzijdig belicht.  Ik maak me daarbij zorgen om onze kinderen. Veel bewuste mensen maken wel een ommekeer, maar ik hoor kinderen dingen zeggen als “Poetin is gek” of “Poetin is de nieuwe Hitler”. Hoe moet dat verder?

Jullie kinderen volgen eenvoudig de mores in jullie maatschappij: ze zijn onderdeel van een oud systeem en worden net als jullie – via de vele schermen die jullie hanteren – beïnvloed door de media. Daar heb je weinig invloed op. Jullie invloed ligt feitelijk in de energie, of de ‘ruimte’ die je bij je draagt. 

Wanneer je met kinderen omgaat of werkt, is het belangrijk om ruimte voor hen te maken, en eerlijk te zijn over de antwoorden die je kunt bieden op hun vragen. Kinderen kijken voor de antwoorden op hun vragen naar jullie. En het zou jullie sieren wanneer je wat vaker zou zeggen: “dat weet ik niet”. Want ook jullie hebben de antwoorden feitelijk niet.

Kinderen van deze tijd brengen een enorme lichtkracht met zich mee. Méér dan toen jullie op aarde werden geboren. Je zou kunnen zeggen dat er destijds onvoldoende ruimte was om meer van jezelf mee te nemen. Nu de aarde haar frequentie verhoogt, kunnen kinderen hier geboren worden met méér van hun eigen lichtkracht. Deze kinderen zijn trouwer aan zichzelf dan jullie konden zijn toen jullie geboren werden. Jullie hadden een groter aanpassingsvermogen en namen minder mee van je eigen lichtkern. Het is dan ook belangrijk deze kinderen een podium te geven en goed te luisteren naar wat ze inbrengen. Hoewel jullie als maatschappij alerter worden op jullie kinderen, wordt daaraan in praktische zin nog niet veel invulling gegeven. Het gaat erom dat jullie deze kinderen op waarde schatten, vanwege de krachtiger zielenkern die ze met zich meebrengen, en dat jullie naar ze luisteren. 

Als kinderen het idee hebben dat ze worden meegenomen in het gesprek, en dat er sprake is van een uitwisseling, voelen ze zich gezien en gehoord. Als gevolg daarvan voelen ze zich meer ’thuis’. Dat is van groot belang. Als je je eigen ruimte voelt en die van hen respecteert kun je echt iets voor kinderen betekenen. Echt een gesprek met hen aangaan. Van oudsher zijn jullie gewend informatie te géven, ‘top down’ te communiceren. Maar in plaats daarvan kun je het veld openen voor uitwisseling met jullie kinderen. Je zult versteld staan wat er dan je kant op komt. 

Wanneer kinderen intense uitspraken doen, zoals de uitspraken die je beschrijft, kun je er zeker van zijn dat deze afkomstig zijn van thuis. Dan kun je bepaalde open vragen stellen. Niet met het doel om kinderen van informatie te voorzien, maar om het gesprek te openen. Dit is wat jullie – in dit stadium – kunnen betekenen. Zo geef je kinderen een stevige plek en laat je ze merken dat zij een stem hebben, dat ze zich dingen hardop kunnen afvragen en dat er ruimte is om daarover uit te wisselen. Dit is eigenlijk het hoogste bod wat je kinderen op dit moment kunt doen. 

En vergeet niet, dat geen enkele ziel hier op aarde incarneert zonder dat dat de bedoeling is.  

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *