Channeling

De drang vanuit je ziel


Voorafgaand aan dit leven hebben velen van jullie zich een missie gesteld. Ieder mens heeft een roep in zijn hart, een focuspunt, het gevoel dat hij of zij iets heel specifieks in de wereld wil zetten. Dit is geen gevoel dat je ‘bedacht hebt’, nee, het is heel specifiek wat je komt brengen, een stukje van de waarheid waarmee jij je hebt verbonden en dat jij je via ervaring eigen hebt gemaakt. Omdat je deze missie vanuit zielsniveau wilt volbrengen, word je op een zeker moment wat ongeduldig.


Je bent er gepassioneerd over, je wilt er iets mee doen en je wordt je bewust van het momentum dat zich opbouwt hier op aarde, de behoefte van mensen aan een ander perspectief, aan contact met de bron, aan een dieper weten of de ankering in een breder bewustzijn.

Jullie krijgen daarom soms wat haast. Jullie willen aan de slag, werk maken van wat je weet, anderen behulpzaam zijn en werkelijk iets voor anderen kunnen betekenen, vanuit je hart. En hoewel die behoefte in de basis geinspireerd is op een dieper weten, een voornemen waaraan je je op zielsniveau hebt verbonden, is de manier waarop je dat in de wereld wilt zetten soms nogal ‘old school’, gebaseerd op oude principes van haast, voor elkaar krijgen, aan de slag gaan of in de markt zetten.

Jullie weten niet anders, dit is het klimaat waarin je bent opgegroeid, maar het is eveneens een aanpak die niet is afgestemd op de moeiteloosheid van jouw missie. Dat wat je komt brengen gaat je eigenlijk altijd makkelijk af, staat heel dicht bij je, is werkelijk wat je bént, je geeft van wat je bént. Dan is een losgekoppeld ‘doen’ niet aan de orde. Wij drukken jullie op het hart dat wat jij in de wereld wilt zetten vanuit het diepst in jouw hart ook in de wereld gezet zál worden, wanneer jij je daartoe bereid verklaart. Verklaar je dus bereid, nu meteen, en meng je niet in de wijze waarop dit tot stand zal komen. Je hebt geen idee van de liefdevolle niveaus van waaruit je wordt ondersteund. Je hoeft de details niet te organiseren. Jij verklaart je eenvoudig bereid.

Leun dus achterover, letterlijk, en verheug je in de wetenschap dat ieder integer en hartgedragen verlangen tot expressie gebracht zal worden omdat jij bereid bent. Omdat jij je hebt aangemeld, bewust, vanuit het verlangen in jouw hart. Geniet van jouw leven en volg die innerlijke impuls en weet dat je ingezet wordt waar je van dienst kunt zijn, maar maakt er geen werk van. Vat het niet in een businessplan, maak geen vastomlijnde praktijk, maar houd jezelf open. En volg je impuls, van moment tot moment.

Verklaar je bereid. Laat je inzetten. Vraag waar je behulpzaam kunt zijn en luister, in elk moment, zodat jou helder wordt wat je te doen staat, eveneens van moment tot moment. Dan zal vanzelf duidelijk worden wat jou de meeste vreugde schenkt.

4 Comments

 • Marianne Wensveen

  Weer helder geformuleerd, voor iedereen te begrijpen en zonder moeilijkheidsgraad. We moeten onszelf openstellen, niet alleen voor anderen, maar vooral ook voor onszelf. Als we dat doen kunnen we genieten van alles wat op onze weg komt, zonder angst om te kort te schieten, want het is meer dan genoeg wat we bezitten. En dat stelt gerust en maakt blij.
  Weer een prachtige, positieve boodschap.

 • Joyce

  Lieve Geertje, dank dat je dit zo helder overbrengt! Het raakt me, want sluit precies aan bij waar ik me nu in bevind. Er is soms opeens zoveel onrust en ongeduld in mij, en angst. Deze woorden geven vertrouwen. Warme groet, Joyce

  • gsmit

   Fijn, Joyce! Ik hoor het van veel mensen: dat ze ongeduldig worden en iets ‘in de wereld willen zetten’. Ik herken het zelf ook! Liefs, Geertje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *