Channeling,  Licht

Wat is een lichtwerker?

Antwoord:

Een lichtwerker is iemand die in dezelfde mate openstaat voor ‘boven’ (het Licht) als voor ‘beneden’ (deze aardse ervaring).  Een Lichtwerker is trouw aan het Licht, verlaat zich op het Licht en erkent het Licht als de enige realiteit, maar is intussen bereid zich compleet open te stellen voor deze aardse ervaring. 

Je bent ‘aan het lichtwerken’ wanneer je het Licht van bewustzijn zo diep mogelijk laat doordringen in jouw aardse lichaam, wanneer je bereid bent dit hele aardse lichaam bloot te stellen aan het licht. 

In de praktijk betekent dat dat elke ervaring er mag zijn. Elke vleug angst die door jouw systeem trekt, elke kramp die zich heeft vastgezet in je buik: je bent je ervan bewust.

Doordat je je de ervaring van het mens-zijn helemaal bewust bent, raakt jouw fysieke vorm doordrongen van Licht. Daarmee wordt deze fysieke vorm letterlijk lichter. De ‘lijm’ tussen jouw eigenschappen lost wat op en je krijgt een minder vaste vorm. Dit moet geen streven zijn, maar is het natuurlijke gevolg van de bereidheid alles zijn weg te laten hebben. Je persoonlijkheid wordt daarmee minder vast en daarmee steeds meer een instrument van het Licht. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *